dinsdag 3 maart 2015

Seksuele voorlichting van vloggers

Het klinkt misschien een beetje vreemd om seksuele voorlichting te krijgen van drie onbekende jongens via het internet. De meeste van ons hebben waarschijnlijk gewoon seksuele voorlichting gekregen van hun ouders of via school. Echter kun je deze voorlichting ook krijgen van de drie mannen van STUKTV!, een bekend vloggers-trio.

De drie heren van STUKTV! maken wekelijks filmpjes waarin ze worden uitgedaagd om de meest bizarre dingen te doen. Ze hebben ruim 550.000 abonnees. Het trio is ook opgemerkt door de organisatie sense.info.nl, een organisatie die zich bezig houdt met seksuele voorlichting. Zij wilden op een originele manier het onderwerp seksualiteit onder de aandacht brengen, vandaar dat zij een samenwerking aan zijn gegaan met de drie vloggers. Zij geven in verschillende filmpjes op een grappige manier seksuele voorlichting aan hun kijkers. Zo is in één van hun vlogs te zien waar je condooms kunt kopen en hoe je deze omdoet.

De samenwerking tussen STUKTV! en Sense.info.nl is een goed voorbeeld van de communicatietrend die bezig is terrein te winnen. Vloggers en bedrijven gaan steeds meer samenwerken met grote successen tot gevolg.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten